محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

رئیس جمهور: دخالت بیگانگان موجب پیچیده‌تر شدن مسائل و تشدید مشکلات منطقه است

رئیس جمهور: دخالت بیگانگان موجب پیچیده‌تر شدن مسائل و تشدید مشکلات منطقه است رئیس‌جمهور با بیان اینکه همگرایی و همفکری ایجاد شده بین کشورهای منطقه را در حل مسائل و چالش‌های موجود مؤثر دانست و گفت‌: ما به همان میزان که معتقدیم گفت‌وگوها میان کشورهای منطقه قفقاز زمینه‌ساز حل مشکلات خواهد شد، دخالت بیگانگان را موجب پیچیده‌تر شدن مسائل و تشدید مشکلات منطقه می‌دانیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۱۰۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در دیدار «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه که به منظور شرکت در نشست «گروه همکاری قفقاز» به تهران سفر کرده است، همگرایی و همفکری ایجاد شده بین کشورهای منطقه را در حل مسائل و چالش‌های موجود مؤثر دانست و گفت‌: ما به همان میزان که معتقدیم گفت‌وگوها میان کشورهای منطقه قفقاز زمینه‌ساز حل مشکلات خواهد شد، دخالت بیگانگان را موجب پیچیده‌تر شدن مسائل و تشدید مشکلات منطقه می‌دانیم.

رئیسی با بیان اینکه مسأله غیرقابل حلی در منطقه قفقاز وجود ندارد، بر استفاده از ظرفیت «گروه همکاری قفقاز» در نشست تهران برای رفع چالش‌ها و مشکلات موجود تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خروش بی‌نظیر و بی‌سابقه مردم کشورهای جهان در پنج قاره در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، نقش ترکیه را در جلوگیری از گسترش جنایات علیه زنان و کودکان غزه با اهمیت دانست و بر لزوم همگرایی کشورهای اسلامی در فشار آوردن به صهیونیست‌ها برای توقف بمباران و برقراری آتش‌بس تأکید کرد.

«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این دیدار ضمن تأکید بر همسویی ترکیه با جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حل مسائل منطقه از طریق گفت‌وگوهای درون منطقه‌ای و بدون دخالت خارجی، برگزاری نشست «گروه همکاری قفقاز» را زمینه‌ساز رفع چالش‌های موجود میان کشورهای قفقاز و به نفع مردم منطقه دانست.

وزیر امور خارجه ترکیه نقش جمهوری اسلامی ایران در استقرار صلح و ثبات در منطقه را مؤثر، تعیین‌کننده و همراه با ابتکار عمل دانست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار